Automehaničar Gošan, Novi Sad, Telep
Automehaničar Gošan, Novi Sad, Telep

Automehaničar, autolimar, autolakiranje, platičar, zaštita od korozije, poliranje, panter, komora, panter za izvlačenje vozila, nabavka delova novih i polovnih, besplatna popravka po zapisniku osiguranja.

U našem auto servisu pružamo po povoljnim cenama razne vrste automehaničarskih usluga, a specijalizovani smo za popravke havarisanih vozila – autolimariju, autolakiranje i autoplastičarske radove.

Izvlačimo teško havarisana vozila pomoću pantera (radnog stola), posedujemo i spoter aparat za izvlačenje limarije, nudimo i izvlačenja pomoću vakuuma. Vršimo poliranje vozila, poliranje i reparaciju farova, ispravljanje manjih oštećenja automobila, tektiranje vozila, zaštitu koal od kororzije, farbanje vozila u komori, farbanje aluminijumskih (ALU) felni i razne druge autolimarske, autolakirerske i autoplastičarske radove iusluge.

Besplatna popravka vozila po zapisniku osiguravajućih kuća!

U servisu se vrše pregledi i popravke svih tipova vozila iz programa svih svetskih proizvođača, kao i servisna ugradnja novih i polovnih rezervnih auto delova, koje nabavljamo od pouzdanih i kvalitetnih dobavljača.

Za više informacija posetite naš servis u ulici Bogdana Šuputa 72 na Telepu u Novom Sadu ili nas kontaktirajte.